HAS Topics .

Om u te informeren over het volgende

werkwijze

WerkwijzeEfficiënt

Binnen HAS worden de verschillende beheertaken door één beheerder uitgevoerd. Dus geen gescheiden afdelingen die langs elkaar communiceren, maar één vast contactpersoon die alles direct oppakt en afhandelt. Bij HAS wordt u ontzorgt en krijgt u de persoonlijke benadering die u verdient.

contactpersoon

VastContactpersoon

HAS werkt met beheerders die breed onderlegd zijn in alle disciplines van het Vereniging van Eigenaren Beheer. Experts die voor u aan de slag gaan. Een vast contactpersoon die zowel het administratief & bestuurlijk, financieel als technisch beheer uitvoert. Een beheerder die alles van het complex weet en dit in de algemene ledenvergadering kan toelichten. Dus korte lijnen en snelle communicatie om alle lopende zaken snel en adequaat op te pakken en af te handelen.

toekomst

ToekomstVoortbestaan

HAS uw Vereniging van Eigenaren informeren over wettelijke veranderingen en tijdig ingrijpen om complicaties in uw VvE te voorkomen. Wij zullen alle nodige stappen nemen zodat uw VvE gezond blijft voortbestaan en sterk de toekomst in zal gaan.

HAS Topics – bespaar

BespaarCollectief

HAS kan door middel van collectieve aankopen besparingen realiseren die ten gunste van uw Vereniging van Eigenaren komen. HAS streeft te allen tijde naar de beste prijs/kwaliteit verhouding bij het afsluiten van contracten voor uw Vereniging van Eigenaren.

247support

24/7Support

Wij zijn 24/7 bereikbaar op ons noodtelefoon voor het melden van calamiteiten.

 

HAS Topics – offerte

OfferteVraag em aan

Ook voor uw VvE maken wij graag een offerte op maat. Helder en transparant over de kosten en de werkzaamheden die wij voor u verrichten.