Vastgoed Beheer .

Voor een sterke Vastgoed Beheer

Vastgoedbeheer – Wij

Wijdoen

Has VvE & Vastgoedadvies heeft alles onder 1 dak en ontzorgt de eigenaar.

Has VvE & Vastgoedadvies is een begrip in Rotterdam en Drechtsteden. Als kantoor zijn wij dagelijks betrokken bij het administratieve en technische beheer van onze vastgoedportefeuille.

Als kantoor beoefenen wij naast het VvE Beheer en makelaardij ook het vastgoedbeheer van woonruimtes en bedrijfsruimtes. Particulieren, grooteigenaren, stichtingen, beleggers, echt iedereen kan via Has VvE & Vastgoedadvies het financieel/ administratief, technisch of bouwkundige beheer aan ons kantoor uitbesteden.

Deze expertises zijn onmisbaar voor een goed opererende VvE beheer. Uw Vereniging van Eigenaren is bij ons in professionele handen.

Hoe

Hoeof waar?

Bij een langdurig of kort verblijf in het buitenland kunt u het beheer met alle bijkomende taken aan ons als kantoor overlaten. U heeft 1 aanspreekpunt voor uw VvE Beheer, vastgoedbeheer en daarnaast fungeert ons kantoor als aan- en verkoop als aan- en verhuurmakelaar voor onze klanten.

Een grip uit onze beheertaken zijn onder andere een goede selectie voor nieuwe huurders (zorgvuldige screening), administratieve beslommeringen, debiteuren (huurincasso), huurstijgingen, onderhoud (zowel esthetisch als bouwkundig) en alle correspondentie die voortvloeit uit de verhuur.

Klachtenafhandeling en vooral goed te combineren als actieve VvE Beheerder en Vastgoedbeheerder. U heeft 1 aanspreekpunt als eigenaar. U hoeft geen VvE vergadering meer bij te wonen, als VvE  & Vastgoed Beheerder van uw pand zorgen wij ervoor dat uw stem niet verloren gaat en dat er geen onnodige/ onterechte financiële besluiten in uw nadeel genomen wordt.