Vastgoed Diensten .

Bij elk punt dat het nodig is

huurbetaling

Huurbetalingvan uw woonruimte

De huur van de woon of bedrijfsruimte wordt maandelijks overgemaakt op uw bankrekening. Voor eigenaren die in het buitenland verblijven is het ook mogelijk om eens per kwartaal, 6 of 12 maanden  de huur over te maken op de bankrekening. Indien u wenst kunnen wij ervoor zorgen dat u maandelijks op per kwartaal een betalingsoverzicht krijgt voor uw eigen administratie.

vastgoeddiensten-klachten

Klachtenafhandeling

Onderhoudsklachten worden professioneel en secuur afgehandeld door onze vakkundige specialisten die tijdens kantoortijden al uw vragen kunnen beantwoorden.
Als kantoor hebben wij een noodtelefoon voor spoedgevallen. Mocht er buiten kantoortijden klachten zijn die niet kunnen wachten tot de volgende dag, kunnen wij een monteur inschakelen om de oorzaak te achterhalen en te herstellen.

huurverhoging

Huurverhoging

Jaarlijks worden de huurinkomsten van woon of bedrijfsruimtes volgens indexering  verhoogd. Dit is conform de wettelijke richtlijnen. Ons kantoor voert volgens deze indexering automatisch voor het gehele vastgoedportefeuille de verhoging door. Tevens behoort tot onze administratieve taken het maken van een eindafrekening. Voor bedrijven kan er een factuur opgesteld worden, wat overigens voor particulieren niet geldt.

inspectie

Inspectievan uw ruimte

Elke ruimte die onder onze vastgoedportefeuille valt, wordt bij oplevering (zowel aan het begin als aan het einde) compleet door een opzichter (bouwkundige) geïnspecteerd op gebreken en defecten. Aan de hand van het rapport kunnen wij beoordelen of wij wel of niet een deel of de hele waarborgsom moeten retourneren.

Vastgoed diensten – Verhuur

Verhuurvan de ruimte

Bij een opzegging gaan wij direct aan de slag om aansluitend aan de opzegtermijn een passende huurder te vinden voor de woonruimte. Zo heeft u geen last van huurderving en kunt u altijd uitgaan van een volledige boekjaar aan huurinkomsten.

 

Kosten

Kostenvoor uw vastgoed

Elke vastgoed is weer anders en daarom kiest onze kantoor om voor elke vastgoed een passend voorstel te doen. Dit kan in verschillende vormen en pakketten. U kunt contact opnemen met ons voor een passend voorstel voor uw vastgoed.