VvE Beheer .

Voor een stabiele VvE Beheer

VvE Beheer – Wij

Wijdoen

HAS is een onafhankelijk VvE beheerkantoor dat voornamelijk in regio Rijnmond en Drechtsteden werkt, maar ook landelijk opereert.

HAS heeft een team van enthousiaste, deskundige en betrokken medewerkers waarbij klantvriendelijkheid en servicegerichtheid erg belangrijk zijn. Naast de deskundigheid op het gebied van VvE beheer, bezitten HAS medewerkers ook andere expertises zoals vastgoed, makelaardij, juridisch, bouwkunde, regelgeving lokale overheden, uitvoering- en contractmanagement.

Deze expertises zijn onmisbaar voor een goed opererende VvE beheer. Uw Vereniging van Eigenaren is bij ons in professionele handen.

 

Hoe

Hoeof waar?

Voor ruim 20 VvE’s verzorgt HAS het VvE Beheer in Rotterdam en omstreken. In regio Rijnmond en Drechtsteden ondersteunen wij grote en kleine VvE’s met financieel en technisch beheer. HAS is lokaal goed bekend met aannemers, schoonmaakbedrijven en andere leveranciers. Het is voor ons vanzelfsprekend om met betrouwbare lokale partijen samen te werken.

Namens onze VvE’s letten wij scherp op de kosten binnen uw VvE. Denk aan energiekosten, verzekeringen en de schoonmaak. De verzekeringen laten wij door onafhankelijke partners in assurantiën beoordelen. Bij meerdere VvE’s hebben wij onze beheervergoeding terugverdiend door met leveranciers te onderhandelen en over te stappen. Uitgangspunt is altijd, dezelfde kwaliteit tegen een betere prijs.